Снимка: istock

Новата 2019-а е вече тук, а ние отново поглеждаме към таро прогнозата на астролог Анджела Пърл. След като ни разкри какво ни очаква през януари, време е да видим каква ще бъде годината за всеки зодиакален знак, според таро картите. Повече вижте в следващите редове.

Зодия Овен

За активните Овни 2019-а ще бъде годината на победите и постиженията! Много от тях ще започнат бизнес или ще придобият нови умения. Не е изключена и смяна на местоживеенето, а причината за това може да е работата. За тези, които все още нямат сключен брак са възможни и промени. Пролетта ще донесе ползотворни запознанства, така че е по-добре да се вгледате внимателно в хората, които срещате. Един нов контакт може да се окаже вашата нова половинка или стъпка напред в кариерата. Годината е подходяща за зачеване.

Зодия Телец

Много пътувания, нови познанства. Така ще протече новата 2019-а за родените под знака на Телеца. По отношение на здравето всичко ще бъде наред. Тези от вас, които нямат сериозна половинка до себе си, може да срещнат своя нов партньор. Не пропускайте шанса, който ви се предлага. За семейните годината е подходяща за планиране на бебе, закупуване на нов дом.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Коментари Напиши коментар

3

Абе, еййй...

преди 4 месеца

А, Аз... Можем да ви гледам и на капачки от бира, бе....!
Не вервате ли...??!!

2

Анонимен

преди 4 месеца

Само жени-феминистки вярват на тия глупости...

1

Анонимен

преди 4 месеца

Със същия успех мога си гледам и на кафе... все глупост.