Снимка: pexels.com
fallback

Много често двама души, които се срещат за първи път, нямат смелостта да предприемат по-сериозна крачка като целувка по устните, камо ли секс. Обикновено много малко са онези, които се решават да се отдадат на интимности в този момент, защото предпочитат първо да опознаят човека на среща. Но според изследване на учени от две страни, трябва да са по-разкрепостени.

Сексът на първа среща оказва положителен ефект върху връзката на двамата – заздравява я, категорични са психолозите от университета в Рочестър и техните колеги от Научния център в Херцлия, Израел. Според тях сексуалното привличане има важна роля за стабилността на една току-що оформила се двойка.

„Сексът задълбочава емоционалната обвързаност между непознати“, смята Гурит Бирнбаум, която е един от авторите на въпросното изследване. И уточнява, че това се отнася както за партньорите от женски пол, така и за тези от мъжки.

Вижте още по темата в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

53

Само питам

преди 5 години

А, как влияе сексът на първа среща между двама мъже или две жени? Ами секс без среща?

52

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен52не си го представям, а това са обективните факти.Старостта е факт, освен ако не умреш млад.Лека им пръст на сноубордистите от вчера.Иначе идеи всеки има.

51

Аз не съм съгласен

преди 5 години

Вие да правите секс на първа среща е голям грях. Бог е забранил да правите секс преди да се ожените. Всяка бройка която правите секс увеличава грехът към ада. Много сте грешни. Незнам бог дали ще ви прости. Има девствени на 30г като мене. Аз чякам и още чакам жената на моят живот. Която да ми е верна докрая на дните ни. Тогава вече ще бъдем в рая при Бог завинаги. Ще се любим.

fallback