Снимка: pexels

За успешния и щастлив брак не е достатъчна само любов. Много са обстоятелствата, които биха могли да направят съвместния живот по-скоро ад, отколкото мечтана приказка. След като празненството приключи идва трудната част. Готови ли сте да споделяте наистина живота си оттук нататък? Домът си, пространството си, времето си, парите си, докато смъртта ви раздели – доста дълго време.

Мисълта за това плаши някои хора и ако вие сте от тях, не сте сами. Напълно нормално е да не сте готови за тази голяма крачка.

Ако се чудите дали това е така, вижте признаците, които подсказват, че може би е по-добра идея да отложите сватбата или да смените партньора.

Искате повече свобода от партньора си

Всеки от нас има нужда от време само за себе си. Това е от съществено значение за запазването на хармонията в общото цяло. Някои хора са по-свободолюбиви от други и това наистина може да се окаже голям проблем. Ако имате това усещане за разминаване между разбиранията помежду ви, откажете се преди да е станало твърде късно. В бъдеще конфликтите ви на тази тема ще стават по-големи.

Не говорите за пари

Не ви ли се струва съмнително, че никога не обсъждате нищо свързано с общи финанси? Това е знак, че не сте готови да споделяте семейните ценности, включително парите. Ако криете от партньора си каква заплата взимате, както и той неговата, неминуемо ще се появи проблем на тази база.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Коментари Напиши коментар