Снимка: Reuters
fallback

Нейната мъдрост я прави чудесен комуникатор. Умението ѝ да създава лесно контакти е една от силните ѝ черти, помагащи ѝ да постига успехи. Жената Близнаци – тя се отличава от останалите нежни представителки в зодиака. С нея сякаш всичко е по-интересно, лесно, а що се отнася до любовта... лесно е да се влюбиш в нея. Ето защо.

Жената Близнаци знае своята стойност

Дамите, родени под този зодиакален знак знаят стойността си. Те не се нуждаят от някого, който да им повдига самочувствието. Не търси от партньора до себе си трамплин за егото си, да се почувства специална, защото знае, че е такава. Разбира се, че имат несигурности, но до голяма степен са усвоили умението да ги превърнат в свой актив.

Лоялна е към партньора, който е коректен към нея и полага усилия за връзката им

В едни взаимоотношения лоялността към партньора е фундамент. Ако имате любовна връзка с жена, родена под знака на Близнаци, може да разчитате на нейната коректност, но само ако и вие давате същото. Трябва да бъдете готови да ѝ докажете, че връзката ви има смисъл за вас и участвате в нея активно. Звучи сложно, но не е.

Тя е вълнуваща само докато я гледате, а какво остава за връзката с нея

Любовните взаимоотношения с жената Близнаци винаги са вълнуващи, защото всичко, което прави или казва, подходът ѝ към партньора, добавят тази стойност на взаимоотношенията. Компанията ѝ е желана, търсена и никога безинтересна. Как да не се влюбиш в такава жена?

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

Мъри

преди 4 години

Точно в десетката!Браво ба автора. :)

18

Анонимен

преди 5 години

До всички "остроумници" ! В 21-ви век хората имат избор да вярват в каквото си пожелаят (хороскопи, врачки и т.н) Защо просто не си живеете живота, а бързате да пишете, негативни коментари? (защо?-не знаете)Много, много жалко....сигурно си нямате друга работа..

17

Анонимен

преди 5 години

Тоя път сайтът налучка: сложил е подходяща снимка на близначка. :)P.S. С Джей Лo сме родени на една дата най-хубавата! :)

fallback