Снимка: Средиземноморски център по уфология, Италия
fallback

Изглежда извънземните цивилизации са сметнали 2019 година за идеален момент да посетят нашата планета.

Истинско нашествие от НЛО в небето над Италия се забелязва от началото на януари.

В социалните мрежи любители уфолози непрестанно публикуват снимки на уловени неидентифицирани летящи обекти. Странните летателни тела са били забелязани над градове в различни части на Италия.

Масло в огъня на разгарящата се НЛО истерия наля и Средиземноморския център по уфология на Италия, който публикува преди няколко дни снимки на странни хвърчащи тела, пишат от "Монитор".

Специалистите от центъра обясниха в нарочен текст, че не винаги появяващите се на любителски снимки летящи обекти са реални и нерядко ставало дума за най-обикновени фотомонтажи на уфолози - аматьори с развинтена фантазия. Понякога нестандартните обекти можело да се окажат и комети или метеори, които се появяват за съвсем кратко.

Въпреки това, обаче, от центъра са категорични, че забелязаните летящи обекти били с много необикновена траектория и единственото обяснение може би е, че са управлявани от здрав разум.

Именно това подпали още по-силно интересът на любителите уфолози, които денонощно дебнат италианското небе за появата на НЛО.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

30

Оne Wise

преди 4 години

говорих с един Лирианец. Кораба му светеше на 5 км, но той се яви пред мен за да го снимам и ми каза, че не се приближават защото е вредно. В космоса те водят война срещу рептилите които са в съюз с другите и са близо до победата. Всички планети от слънчевата с-*** са населени, но рептилите са успели да ги скрият в други измерения, затова много трудно са ни открили. Искаше още неща да каже, но нещо на колана му издаде звук и той изчезна.

29

пенева

преди 5 години

през 2016г. на около 12метра от балкона на къщата ми в 23,30-24,00 видях луната над гаража на комшиите през улицата - на има няма 7-8м. над земята... веднага се прибрах в стаята,защото се изплаших и с право,защото започнах да се треса не по мое желание,нещо сякаш ме душеше и тогава позвъних на приятелката си и й казах,че съм видяла нло на една ръка разстояние и разказах какво ми се случва и всичко спря (тресенето и душенето)...

28

виц

преди 5 години

Питат стар морски к-н: Извинете виждали ли сте огнени стълбове или НЛО? Отговор : Аааа....., аз съм въздаржател!!!

fallback