Снимка: istock

Има ли край вас някой специален мъж, който бихте искали да впечатлите? Привлечени ли сме от някого, искаме да дадем най-доброто от себе си... Когато става въпрос една жена да излъчва сексапил, това не се отнася нито до дрехите, които ще облече, думите, които ще каже или как ще изглежда. Привлекателността ни се заражда вътре в нас.

Ако тя липсва там, и най-секси роклята няма да ви помогне да впечатлите представителите на противоположния пол. Следващите редове ще ви разкрият няколко лесни стъпки, с които да бъдете по-привлекателни.

Приемете недостатъците си.

Това е едно от най-важните неща, които трябва да направите! Трябва да се научите да обичате себе си и да бъдете съюзник на вас самите, особено в това, когато полагате усилия да бъдете по-секси.

Развийте своите фантазии и въображение.

Помислете за това, което ви прави щастливи, какво ви кара да се чувствате красиви, женствени, което запалва огън в душата ви. Вашата идея за красота е най-важна. Само така ще може да си поставите ясна цел.

Усмихвайте се!

Няма нищо по-силно и по-секси от истинската усмивка. Привлекателните жени излъчват радост и удовлетворение, а усмивката им действа като магнит на мъжете. Усмихвайте се, когато го почувствате, за да поздравите или когато си взимате довиждане. Също така е важно да се опитате да култивирате вътрешното си щастие и способността да бъдете отворени за другите, за да може личността ви да бъде привлекателна, пламенна.

Повече по темата може прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase