Снимка: Pexels

Вероятно вече имате планове за посрещането на Нова година, измислили сте как да си прекарате незабравимо и се вълнувате.

Ето и как е най-подходящо всяка зодия да прекара новогодишната нощ и дали сте направили правилния избор. 

Овен
Има само една дума - романтично. Луната ще е във вашия осми дом, което значи, че сте настроени за романтика и за незабравима вечер с любимия човек. Ще е много страстно и емоционално. Ако нямате половинка, отидете на танци.
 
Телец
За вас ще е най-добре да празнувате с хора, които обичате. Няма значение къде ще сте, важното е да сте с близки, роднини, добри приятели или партньора, а не с много хора, които познавате бегло. Просто изберете правилната компания.
 
Близнаци
Необходимо е вие да сте домакини на празненството. Във вашия дом се получават страхотни партита. Ще имате желание да поканите много хора и да ги впечатлите с украса, трапеза, музика и т.н.
 
Рак
Раците да излязат от черупката си. Отдавна не са били толкова развълнувани за посрещането на Нова година, затова нека се отдадат на шумно, лудо парти. Уверени са в себе си, готови да празнуват и да се забавляват истински.
 
Лъв
Луната ще е в техния четвърти дом, така че Лъвовете може да им се прииска да празнуват на домашно. Те са царете на купоните, но този път имат нужда от по-спокойно прекарване, на удобно място. Доверете се на интуицията си.
 
За останалите зодии вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase