Снимка: Pixabay
fallback

Жена Овен

Дамите от тази зодия може още отсега да планират почивки и пътешествия. Тези без партньор ги очакват замайващи романи, поне така гласи звездната прогноза. Но пък няма гаранция, че ще има силна и дълга връзка. Във всеки случай натрупването на адреналин е гарантирано!

Астролозите съветват да се претеглят плюсовете и минусите и да разберете какво наистина искате да получите от живота. Планетите ще бъдат разположени по такъв начин, че в любовния хороскоп за 2019-а на жената Овен предстоят повече победи, отколкото поражения на интимния фронт. Чарът ви ще бъде толкова силен, че мнозина няма да могат да ви устоят.

Ако получите предложение да се изкачите в кариерата, трябва веднага да се съгласите. Всяка жена Овен е компетентен, адекватен мениджър с трезвен поглед върху живота. В някои случаи може да имате чувството, че близки или колеги ви лъжат, като съветът тук е да се доверявате на интуицията. Силният ви вътрешен глас ще ви предпазва от грешки.

Какво трябва да направи Овенът през 2019 г., за да поддържа здравето си? По правило този зодиакален знак е устойчив на всякакви заболявания, но предпазливостта никога не боли. Според прогнозите на астролозите през второто тримесечие ще бъдете най-уязвими. Ходенето на чист въздух има много добър превантивен ефект.

Вижте за Мъже Овен в Tialoto.bg
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

2

Анонимен

преди 5 години

За мъжа Овен защо не пише? Това е сексизъм!

1

Иво

преди 5 години

До края на 2018 за всички зодии да не вземете да напишете?

fallback