Снимка: Instagram

Общ преглед

Посетителите на нощния гей клуб 3 Dollar Bill останали шокирани, когато на сцената пред тях излязло да танцува... момченце. Облечено като Гуен Стефани, то "се кълчело по сексуален начин" и "взимало пари от останалите мъже".

Потресените "праведни" веднага си тръгнали потресени и погнусени от видяното. Поне това е историята, която съобщава The Daily Wire.

От медията твърдят, че имат специално видео, на което се вижда всичко "но избират да не го пуснат". Истината е, че клип от въпросната вечер има и то в профила на въпросното дете.

Той се казва Дезмънт Наполес и обича да се облича в драг. Сценичното му име е "Дезмънт е невероятен"!

Не е травестит, а драг кралица, разликата между които е неясна на много хора.

Събитието дори не е тайна за никого, въпреки че много хора остават коментари за съмнителната политика на заведението, която забранява телефоните. Всъщност, това е практика на много заведения, които не искат да навличат проблеми на своите посетители.

Спорно е до колко 11-годишното дете наистина трябва да е на сцената на нощен клуб, но в Америка Дезмънт, който има 108 хил. последователи в Instagram, е звезда.

Дори драг легендата Ру Пол заяви, че момчето е бъдещето на драг кралиците, а историята му е вдъхновяваща за всеки, който не се срамува от това, което е.

Дезмънт става популярен още през 2014 г., когато е едва на 7. Тогава участва в първото си музикално видео. През 2015 г. е нает отново, за да танцува в друг клип и от този момент нататък, той се превръща в ЛГБТ активист, който не за пръв път танцува в бар. Всъщност, алтерегото на детето - Дезмънт е невероятен често има участия по барове и най-вече на събития като NYC Pride и RuPaul's DragCon.

Критиките към семейството му обаче няма как да бъдат пренебрегнати. Той е на такава крехка възраст, а вече е под силната светлина на прожекторите и родителите му по никакъв начин не искат да го предпазят от нея.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още новини

Коментари Напиши коментар