Pixabay
fallback

Нека да бъдем честни – тъгата не е рядкост в нашето общество. Много хора се опитват да прикриват меланхолията си и да поддържат имиджа на жизнерадостни личности, но тъгата ги разкъсва отвътре. 

Без значение коя е зодията ви, ако когато преглеждате потока от информация във Facebook, всичките ви познати ви се виждат много по-щастливи от вас, опитайте се да приемете, че това е временно.
 
Вижте как се справя с тъгата всяка една от 12-те зодии. Част от знаците изживяват меланхолията по-дълбоко от други, но за добро или лошо, всички си имат свои собствени уникални начини да преминат през нея:
 
Овен – склонен е към саморазрушение
 
Когато един Овен е тъжен, всички около него са наясно с това. Овенът е гневен, заядлив и хаотичен. Той е склонен да поема още повече рискове, тъй като се стреми към саморазруха. Цялата тази ярост Овенът трябва да изразходи с помощта на активен спорт – енергични танци, кикбокс, джогинг или с разходки в планината. Ако се погрижат да пренасочат яростта си, за да не влошат нещата, процесът на оздравяване на хората със зодия Овен ще бъде много по-бърз.
 
Телец – изпада в летаргия
 
Телците изчезват от света, когато са тъжни. Те искат да останат сами с демоните си и се изолират в компанията на нездравословна храна. Телците са убедени, че целият свят е против тях. В такъв момент те могат да излязат от „дупката“ с някакво културно мероприятие – концерт, театър, кино или просто да заминат на почивка, да се отпуснат и да достигнат до някое ново прозрение за живота.
 
Близнаци – не спира с нощния живот
 
Странното е, че Близнаците се справят с тъгата си като се усмихват и се забавляват на максимум. Те са склонни да отхвърлят негативните си чувства или по-скоро да ги потискат. Можете да разберете, че човек от тази зодия е тъжен, ако е по-тих от обикновено или ако изглежда леко отнесен. Представителите на този знак могат да се справят с чувствата си като слушат любимата си музика или напишат на лист хартия всичко, което им тежи.
 
Останалите знаци четете на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

2

Гoшу

преди 5 години

Аз съм Близнак и е вярно това което пише. Като ми е криво нещо купонясвам яко с приятели. Това че ставам по-тих и отнесен от обикновеното също е вярно, ама на сутринта, като съм махмурлия :))) Ама това с листа е тъпотия

1

скорпион

преди 5 години

Бутилка водка и песни на великият Висотски.На сутринта съм като прероден.

fallback