Снимка: Pexels
fallback

Едва ли има млад човек, който да не е със слушалки в градския транспорт, или когато върви пеша към училище, университета, работа или към мястото за среща с приятелите.

Някои слушат музика, когато спортуват, учат, четат, а и за да се приспят.

Но за тийнейджър в Малайзия това се оказа смъртоносно. От New Straits Times съобщават, че 16-годишно момче е намерено мъртво, след като заспало със слушалки. От едното му ухо е текла кръв.

Властите смятат, че момчето е било със слушалки, свързани към мобилен телефон, докато телефонът бил включен да се зарежда. 

Още за случая можете да прочетете в Teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

13

Анонимен

преди 5 години

Слушалките не пускат ток "умници"

12

Анонимен

преди 5 години

Тази статия е тест за интелигентност, по мое мнение. Трябва да си много необразован за да повярваш на нещо такова. Или трябва да си много *** и да вярваш силно на всичко, което ти казват разни измамнички. Някоя се е раздразнила, че по улицата хората със слушалки не и обръщат внимание и е решила да напише измислена статия за електроекзекуция от слушалки. По това, че жертвата е момче, съдя, че засегнатата е жена ;)))

11

Анонимен

преди 5 години

Мен *** бий тока през монитора. Докато чета днеса. Въпреки, че имам цайси, които вероятно играят рола на електроизолатор. Направо тръпки *** побивът докат чета тука...Треска *** тресе направо... Дори да има пробив, трябва или на едното ухо да е фаза, а на другото нула, или да има фаза на слушалките и нула на леглото или обратното. Ако има пробив на фаза към телефона не мога да си представя как нулата ще отиде в слушалките без да се срещнат в телефона. А кой си заземява леглото и чаршафите?

fallback