fallback

Докъде стига стремежът за последователи в социалните мрежи? Двойка се снима гола на Хеопсовата пирамида в Египет, а кадрите предизвикаха истинско възмущение.

Кадрите, разбира се, предизвикаха истински гняв в Египет. Изкачването по пирамидите е забранено и се наказва по закон, пише Bulgaria ON AIR.

Властите в страната са започнали разследване по случая.

Министърът на антиките на Египет описа действията на чужденците като "нагло нарушаване на обществения морал".

Смята се, че видеото е дело на датския фотограф Андреас Хвид. Той е известен със своите фотографии на различни световни забележителности, на които често се появяват голи хора.

Който и да е отговорен за провокативната фотосесия обаче, явно не е наясно, че Пирамидата на Хеопс е последният добре запазен архитектурен паметник от Седемте чудеса на света.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

25

изгледах клипа...

преди 5 години

...мацката е расов екземпляр. Не се споменава произход.

24

Анонимен

преди 5 години

До ЦиниЗлобните ти писания са ясен индикатор за ограничена и тесногръда личност. Създават психопрофил на човек, който няма как да вирее в културни и академични среди. Вероятно в Германия си по-ниско в социалната стълбица от бежанец и затова си изливаш гнева в интернет с расизъм. В анонимен форум всеки може да се изкара преуспял, така че си спести труда - злобата и гаменските ти разсъждения издават всичко. Никой нормален човек няма да оправдае сeкс пред паметника Левски (например).

23

Анонимен

преди 5 години

До ЦиниАми гастербайтер си. Емигрантче което иска да е немец, но в очите на истинските немци ще си остане завинаги тъмен балкански сyбект.Колкото до паметника, елементарното възпитание и култура изискват уважение към един от най-старите паметници в човешката история. Тук не става въпрос за ислям или за християнство, а за възпитание. Римляните преди 2000 години са се маели на величието на голямата пирамида в Гиза и са показвали уважение. Нищо не оправдава прoстотията.

fallback