Снимка: Флагман
fallback

Общ преглед

"За да накараш хората да повярват, че законите на физиката не важат в света на магията, ти трябва много, много физика. Магията е изкуството на трансформациите. Използвайки знанията от тях, ти ги използваш, за да огънеш техните закони"

Той е едно необикновено момче, за което нищо не остава скрито. Това е така, защото Йордан Янев владее магията, чете мисли и дори успява да предвиди бъдещето. В света на магиите Йордан е познат като Зайн – псевдоним, който идеално пасва на неговата персона.

Магьосникът нашумя особено много през последните дни, когато стана ясно, че Зайн е предвидил вестникарските заглавия месец преди изданията да бъдат дадени в печатниците. Експериментът на илюзиониста е нещо невиждано в България досега, а всичко започва с един съвсем истински сън.

Пред камерата на Bulgaria ON AIR Йордан Янев – Зайн разказва, че една нощ просто е сънувал как ще изглеждат заглавните страници на някои вестници на българския пазар. Нарисувал ги на листи и ги сложил в бял плик. Пликът поверил на радиоводещ от радио Фреш, който зорко пазил предсказанието на Зайн в продължение на месец. 30 дни по-късно – на 1 октомври, в същото радиостудио журналистът отворил белият плик и останал слисан.

С приблизителна точност младият магьосник е успял да предскаже как ще изглеждат не само заглавните страници на изданията, но и някои от останалите страници във вестниците.

Освен че вижда в бъдещето младият Зайн успешно чете и мислите на останалите – нещо, което впечатлява най-силно европейската публика. Азиатците пък се вълнували от ловкостта на ръцете и триковете с карти, разказа още Йордан.

Как го прави? Зайн така и не разкри къде се крие ключът, защото един магьосник никога не бива да издава тайните си. За себе си, обаче, разказа, че е човек на изкуството. Затова се старае да вплита различните му нюанси в своя собствен свят – този на магията.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Анонимен

преди 5 години

"Блей на уроците по физика и химия и ще живееш във фантастичен свят на магии и странни явления.":)))))))) Жесток!!!!!! :)))))))))))

17

Иван

преди 5 години

Тоя няма ли да го детронират от Господарите, лесна мишена е.

16

Анонимен

преди 5 години

Блей на уроците по физика и химия и ще живееш във фантастичен свят на магии и странни явления.

fallback