Снимка: Istock
fallback

Когато излизате с някого в началото винаги ви е интересно кога е роден, каква е неговата зодия. Така човек си прави своите първоначални изводи за съвместимостта на характерите, ценностите и странностите на партньора си според неговата зодия.

Казват, че противоположностите се привличат. Това невинаги е така при зодиите, защото е факт, че съществуват хармонични връзки и взаимоотношения между партньори от една и съща зодия.

Когато споделяте отношения с човек от вашата зодия в много случаи е по-лесно, тъй като предварително знаете какво харесва, какво обича, кога точно предпочита да мълчи и какво би го извадило от равновесие. Това, разбира се, се случва, когато партньорът ви прилича на вас по много показатели.

Удобно би било да споделяте общи инстинкти и черти от характера, така че да можете да се допълвате в кризисни ситуации. Разбира се, аспекти като различните житейските преживявания и опитът в семейството и социума оказват влияние върху мирогледа на хората от която и да е зодия. Това прави различията доста трудни за преодоляване понякога.

Но дори на този фон все пак някои зодии успяват да изграждат прекрасни отношения помежду си, като Раците например. Ракът обича да се чувства уютно и щастливо с друг Рак. И двамата отделят време да се опознаят, да опознават и света заедно, да развиват емоционална близост един с друг, допускайки се взаимно в твърдите си черупки.

Телците също се спогаждат добре с друг Телец. Това обаче става само в случаите, когато единият Телец е либерален, а другият консервативен. Ако и двамата имат сходни принципи и склонност към инат и неотстъпчивост, връзката ще удари греда в даден момент.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

3

кво

преди 5 години

От една зодия убаче противоположности - в смисъл мъжко и женско или как

2

Анонимен

преди 5 години

Една *** висшистка от Варна си търси мъж и пише ,,К'вото има'' закъсала милата - хахахахаха

1

Анонимен

преди 5 години

Стига с тези глупости!

fallback