Снимка: Pexels

Да се караш с някого е натоварващо и трудно. А ако е чрез SMS-и и съобщения в социалните мрежи, задачата става още по-сложна. Там невинаги може да се разбере какво има предвид човек, как изглежда докато го казва, дали се шегува или не, с какъв тон би го казал на живо. А и онлайн комуникацията е по-трудна.

Ето и зодиите, които мразят да спорят в чатове и чрез писане на SMS-и. 

Овен
 
Обичат надпреварата. Искат да са първи и победители във всичко, включително в споровете. Но в чата невинаги могат да постигнат тази победа. Може да са заети с нещо друго и да не могат да отговарят на момента или да не могат да пишат прекалено продължително. А и там не могат да прекъснат другия човек или да избухнат толкова емоционално, колкото на живо. Продуктивни и амбициозни са и предпочитат да вършат друга работа, а не да пишат с часове. Директни и честни са, но не могат да проявят толкова добре тези свои качества, когато са пред телефон или компютър.
 
Телец
 
Земни знаци са и често са много разумни. Често залагат на логиката. Затова и много хора се обръщат към тях, когато има конфликт. Телците знаят как да успокоят другите и да намерят някакво решение. Търпеливи са и могат да контролират ситуацията, но това няма как да си проличи във виртуалния свят и чрез съобщения. На живо могат да прегърнат хората, да ги хванат за ръка, да ги потупат по рамото, дори само чрез поглед и тих, спокоен глас могат да успокоят някого. Това не се усеща в чатовете и Телците не знаят как да разрешат спора. Тези зодии държат на комуникацията лице в лице и искат да усещат присъствието на някого до себе си, когато водят сериозни разговори.

Останалите зодии, които водят споровете си по чатове - четете в Teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase