Снимка: Pexels

Социалните мрежи са голяма част от живота на младите хора, а Instagram е любим на тийнейджърите. Публикуването на снимки, които може да обработите и те да изглеждат професионално, както и слагането на сладки хаштагове, е хоби за мнозина. 

Разбира се, най-изкушаващо е да се качват снимки с гаджето, особено от романтични места или свързани с романтични преживявания. Въпросът е обаче кога е правилното време да постнете снимка с гаджето, ако връзката ви е отскоро, но все пак искате да покажете колко сладки сте заедно и колко се радвате, че този човек е в живота ви?
 
Някои хора се страхуват да публикуват снимка прекалено рано, за да не изплашат новата половинка. Прочуване на  Pew Research Center от 2014 г. показва, че 45% от младите хора смятат, че акаунтите им в социалните мрежи имат огромно влияние над връзките им. Естествено, няма как да има правилна формула за това кога е най-подходящият момент да качите първа снимка с партньора. Едни връзки се развиват по-бавно, други по-бързо, някои хора обичат да постват и качват много снимки, други са по-резервирани.
 
Кога е най-подходящият момент да качите снимка с любимия - четете в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase