Снимка: Daily Mail

Общ преглед

Тя е три пъти по-богата от изпълнителния директор на Apple. Печели 284 милиона долара на година и мечтае за дом, който ще й струва "нищожните" 90 милиона паунда. Тя е Денис Коутс, собственичката на bet365.

През 2000 г. тя създава своята интернет империя от малкия офис на баща си, а днес вече се е устремила към построяването на супермодерната си къща. Но за да успее се налага да "разкара" досадните... съседи.

51-годишната майка на пет деца решила, че се налага да разчисти достатъчно място за тенис корт и езеро с лодки. Нейните съседи обаче не били особено въодушевени от факта, че Коутс ги принуждава да се преместят.

Съседско семейство се опълчва да сдаде дома си, но когато плановете за имота на бизнесдамата са готови през 2017 г., разбират, че домът им е обграден от трите страни. Желанието им за борба рязко спада и те се предават. Продават имота си на Коутс и се изнасят с... пари

"Сигурно си мисли, че може да купи всичко, което си поиска със състоянието, което има. -  коментира една от "пречките" на Кралицата на залозите – Моят съпруг е роден тук. Семейството ми живее щастливо в този дом. Няма да го продадем".

Комшиите определят начина, по който Коутс печели парите си, за нечестен.

"Тя живее от мизерията на другите", твърдят противниците й. Не е тайна, че възрастта на хората, които се пристрастяват към залаганията рязко пада на 16 години. Дори се срещат и 11-годишни деца, които дават парите си за храна на онлайн платформата, допълват те.

Бизнесдамата обаче не се спира и лази по нервите на местните – заради строежа на имота си, тя затваря публичен път за 2 години, а над 30 камиона всеки ден се придвижват към строежа й.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


Още новини

Коментари Напиши коментар