Снимка: Reuters

Последният месец от годината е не само най-дълго чаканият, но и най-вълнуващият.

Време е за равносметка. Вълнуваме се как ще завършим годината. Отново поглеждаме към звездната карта, за да видим какво са ни подготвили звездите.

Повече за това какво ви очаква, вижте в женския хороскоп на Az-jenata.bg

Жената Овен

Звездната карта показва по-малко да мечтаете и да мислите за предстоящите празници. Работата този месец се очаква да е много. Ако не излезете от този психически хаос, може да се окажете в пълна депресия. Ето защо не отказвайте предложената ви помощ. Ако успеете да се справите с темпото, очакват ви похвали от ръководството. Периодът е подходящ за обсъждане на вашето кариерно развитие. От друга страна, ще ви очакват приятни изненади в любовта, но ще ги получите, само ако спрете да драматизирате ситуацията.

Жената Телец

Телците ще бъдат щастливи и доволни през този месец, но не бива да бъдат импулсивни и твърде критични към останалите. По отношения на личния живот, звездите ви съветват да бъдете по-активни. Шансът нещо да се промени в любовен план до голяма степен зависи от вашите действия. През декември може да очаквате финансовото благосъстояние, но само ако работите здраво, а не се оставите на мързела. По възможност още в началото на месеца разчистете дълговете си. Тези, които са планирали промени в работата, ще осъществят идеите си. Обърнете внимание на здравето си, възможни са главоболия и стомашни болки.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase