Pixabay

В циганския хороскоп, както и в астрологичния, има 12 зодиакални знака. Само датите на раждане на всяко съзвездие варират няколко дни напред или назад.

Чаша (21 януари - 19 февруари)
 
Представителите на този знак преливат по няколко пъти преди да вземат решение. Преценяват плюсовете и минусите и ясно знаят какво е добро и какво е лошо. Обичат да философстват по различни теми и да помагат на другите. Най-често от тях стават добри лекари, учители, ментори и филантропи. Също така, родените под този знак са творчески личности, имат отлично чувство за хумор и почти винаги изглеждат щастливи.
 
Качулка (20 февруари - 20 март)
 
Родените под този знак се отличават с невероятното си усърдие, граничещо с перфекционизъм. Няма работа, с която да не могат да се справят. Когато решат, те са готови да започнат живота си отново без страх от нищо. Обикновено имат малко приятели, но всички те са тествани във времето.
 
Кама (21 март - 20 април)
 
Хората, които са родени под този знак, имат неудържима енергия. Това са много целеустремени и упорити личности. Те ясно знаят какво искат от живота и го постигат. Вярно е, че понякога те са твърде импулсивни и дори агресивни към другите. Но трябва да разберете, че тези хора може да са груби, за да изразят гледната си точка. Не от злоба. Представителите на този знак най-често са успешни бизнесмени или спортисти.
 
Венец (21 април - 20 май)
 
Венците са истински естети и ценители на красивото. Не е чудно, че много представители на този знак успяват в творческите професии. За тях е важно винаги да бъдат в центъра на вниманието и да слушат комплименти по техен адрес. Те държат на добрия външен вид, имат чувство за стил и са добри и искрени хора.
 
Останалите знаци от циганския хороскоп четете на Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase