Снимка: Pexels

Сънищата често предизвикват емоции у нас, независимо дали положителни или негативни.

В някои моменти ни се струват толкова реални, че или се плашим от лошото, което се случва, или, ако сънуваме някоя своя мечта, съжаляваме, че това е било само сън.

Мартина Коциан, австралийски терапевт, обяснява, че има 4 най-популярни сценария за сънища. Това са падане, преследване, секс и падане на зъби, казва тя пред Daily Mail.

Д-р Коциан се занимава най-активно с тълкуване и интерпретация на сънища, затова споделя какво означават тези 4 сценария.

Падането на зъби означава, че се притеснявате, заради някаква промяна, която предстои или вече се случва.

Смърт на близък човек, а дори и на непознат, показва, че също се съпротивлявате на голяма промяна, която трябва да се случи в живота ви.

Ако често сънувате, че ви преследват, значи бягате от някакъв проблем, който трябва спешно да разрешите. Може и да означава, че се чувствате виновни за нещо.

Падането от високо пък издава, че нямате контрол над собствения си живот и се носите по течението.

Ако сънувате, че правите секс с човека, когото обичате, значи, че има негови черти и таланти, които ви се иска да придобиете. Нещо в него ви впечатлява.

Когато сънувате, че партньорът ви изневерява, това показва, че сте много несигурни в себе си и имате проблеми с доверието.

Ако често виждате вода в сънищата си, тя издава в какво емоционално състояние сте. "Например, сънувате ли цунамита или спокойна, гладка вода? Това издава в какво психологическо състояние сте в съзнателния си живот", казва специалистката. Бурните води доказват, че мислите, че никой не ви подкрепя и сте като смазани.

Вижте останалите значения в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase