Снимка: Pixabay

Черният петък е темата, която основно вълнува средностатистически потребител, който търси добри оферти.

В такива моменти човек често попада в капани или взима прибързани решения – купува неща, които никога няма да му потрябват.

Затова е добре да помислим за нещата, които наистина ще ни трябват в бъдеще. А какво по-сигурно бъдеще от смъртта?

И така италинска погребална агенция се включва с оферта – купи днес, умри, когато искаш!

Агенцията в Колоньо Монцезе до Милано пусна оферта за 20% отстъпка от цената за "елегантен пакет погребения" - от 2499 на 1999 евро.

На сайта на агенцията е възможно пакетът да се купи онлайн, без необходимост да се използва веднага.

Според директорката на фирмата Росела дел Ока погребалната агенция, по подобие на всички големи компании, се опитва да предложи специални цени на клиентите си, пишат от "24 часа".

Агенцията не предлага подобна промоция за пръв път. Погребалното бюро е известно със комуникативните си кампании и добре поддържания блог, пълен със съвети – какво да носи в ковчега починалия, какво да се напише на надгробната му плоча и т.н.

И това не е първата подобна агенция. В Италия различни погребални бюра използват доста духовити рекламни кампании, които популяризират в социалните мрежи. В един от феномените се превърна и агенция "Тафо", която носи приза "най-добър бранд онлайн".

Агенцията успя да спечели най-много харесвания със своите остроумни лозунги. Например: "Не се ваксинирайте. Ние сме готови за епидемия" или пък "Излизайте в най-големите жеги и пийте малко вода".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase