Снимка: Istock

Петя Георгиева е астролог и от години изготвя астрологичните прогнози за Az-jenata.bg. По образование и професия е икономист, но още във 2-ри курс се запалва по астрологията и особеностите на зодиакалните знаци. Но тъй като това се случва по времето на социализма, достъпът ѝ до сериозна литература за астрология се оказва почти невъзможен.

С течение на времето, с идването на демокрацията и широкия достъп до интернет, Петя успява да премине подходящо обучение, с което си помага да систематизира натрупаните до момента знания.

В момента се занимава с астрологични прогнози и както сама споделя, прави това с още по-голям интерес от преди.

Обърнахме се към Петя с молба да отговори на нашите въпроси относно това какво ни очаква през новата 2019 година и какво ни вещаят звездите за годината на Свинята, според китайския хороскоп.

Каква е вашата астрологична прогноза за 2019 година?

Да започнем отново с вибрацията на 2019 г. според нумерологията.

Сборът на числата е 3. Тройката олицетворява творчеството, фантазията, умението да се забавляваме, радостта от живота, хармония, равновесие. Символизира триъгълника, то е завършен процес. Значи през тази година ще имаме достатъчно възможности да напреднем и да подобрим начина си на живот, но трябва да заложим на творческия си потенциал, да използваме пълноценно въображението си. Трябва да обмисляме и анализираме фактите преди да вземем отговорно решение. Когато се налага трябва да умеем да казваме и „не“.

Първите три цифри се повтарят от предишните години и те са две, нула и едно.

Смисълът им е:

2 – партньорство, хармония, изящество, гъвкавост и грижа. Тенденция, която ще продължи за целия период, в който годините започват с цифрата 2, защото тя е свързана с Луната. Хилядолетие, в което хората ще се подкрепят и ще търсят компромисни решения.

0 – съзнателни решения на колективното мислене. Нулата е дълбока, невидима сила, скрита енергия. Тя подсказва наличието на потенциал или на разумен стремеж към промяна.

1 – олицетворява Слънцето. Потвърждава силата и единството на Вселената. В позитивен аспект го свързваме с човешката амбиция, а в негативен – с човешката агресия. Както сами забелязвате в чисто битов план сме свидетели и на едното, и на другото.

9 – завършване на цикъла. То е възвишеното число. Число на резултата, на човечеството, на разумността. Девет съдържа всички добродетели. Нищо не трябва да се отлага, започнатото трябва да се довършва. То е последното изпитание, след което ни се полага заслужена почивка.

Ще трябва да се справим с различни обстоятелства. Ще има и проблеми, ще има и неприятности, но те ще са полезно изпитание. Крайното ни решение винаги трябва да е наше, да правим нещата по собствено убеждение, а не по чуждо внушение.

За кои зодии се очертава да е по-успешна в професионален и личен план?

Овенът, както винаги е „отличник“. Представителите на този знак ще има на какво да се радват. При тях нещата ще се случват така, че винаги ще бъдат на точното място в точното време и ще успяват да се възползват от благоприятно стечение на обстоятелствата преди всички останали. Те ще намерят отговор на най-важните за тях житейски въпроси и ще могат да устроят личния си живот така, както го разбират.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase