Снимка: Reuters

Знаете ли, че цветовете, които избираме да носим, имат голямо значение за нашата привлекателност. Така например, червеният цвят силно влияе на мъжете, защото е свързан с любовта и страстта. Няма жена, която да не иска да бъде привлекателна във всеки един момент. Какво още във външността на дамите привлича мъжете, вижте в следващите редове.

Фигурата

Когато един мъж види една жена, той подсъзнателно мисли дали може да има деца от нея или не. Мъжкият мозък търси жена с по-големи бедра и по-тънка талия. Жената трябва да изглежда здрава и плодовита, което означава, че твърде слабите жени не са особено привлекателни за господата. Според изследвания, идеалното съотношение за женското тяло е 7:10 между талията и бедрата. Такова съотношение е приемано от мъжете за привлекателно, но и за партньорка, която може да им роди деца.

Усмивка

Усмивката определено привлича представителите на силния пол. Усмихнатите жени изглеждат по-отворени и готови да флиртуват. Но мъжете обръщат внимание и на зъбите, защото добре изглеждащите зъби са показател за добро здраве и добра генетика. 

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase