fallback

Преди броени дни Сю и Ноел Радфорд посрещнаха своето 21-вото си дете. Бебето е родено само за 12 минути. Радфорд са смятани за най-многодетното семейство във Великобритания.

През миналия септември 43-годишната жена каза, че няма да ражда повече. Плановете й очевдино са се променили.

21-то дете на семейството е момиченце. Двойката е избрала името Бони Рей, предава Bulgaria ON AIR. Нейната поява истински развълнувала семейството.

Необичайната история на семейство Радфорд започва преди 29 години, когато Сю е едва на 14 години. Тогава тя ражда първото си дете - Крис. Двойката искала да има най-много още две деца.

Плановете им обаче се променили и вместо това сега живеят в голяма къща с 10 спални, която преди е била Дом за възрастни хора.

Всеки ден купуват по 9 литра мляко, 3 литра сок и три кутии зърнени закуски. Денем пък пускат по 9 перални.

Въпреки многобройните разходи двамата родители са горди, че не притежават кредитни карти и финансови задължения.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

43

Анонимен

преди 5 години

Живи и здрави да са им,щом могат да се грижат за тях.Допринасят за запазване популацията на белия човек защото световните ''лидери" не искат той да просъществува.Трябват им от бозавите за да могат лесно да ги манипулират.

42

no name

преди 5 години

Изглеждат щастливо и задружно семейство.Децата изглеждат обгрижени, не са мърляви и недохранени.По-големите гледат по-малките и така.Сигурно е странно да живееш с толкова братя и сестри, личното пространство е кът.Важното е, че са бели хора, християни, а не амуджи. Населението в Европа застарява, така че всяко родено бяло дете е добре дошло. Иначе в един момент "шведите" ще станат повече и тогава жална ни майка. Само е повишена раждаемост може да оцелее бялата раса.

41

Анонимен

преди 5 години

Ок, родила ги, ама как се отглеждат 21 деца?! То само за да ходят на училище им трябва цял училищен автобус! Защото поне половината са в училищна възраст, т.е. между 6 и 18.

fallback