Снимка: Reuters
fallback

Едно от първите неща, които забелязваме в някого са неговите очи. Те могат да ни разкрият много за човека. Според психологически проучвания, хората с рядко срещан цвят на очите, въздействат по определен начин на личността ни. Очи, които се срещат рядко (около 2% от хората на Земята имат зелени очи), винаги ни впечатляват.

Изключително привлекателни

Тъй като зелените очи са уникални, притежателите им изглеждат доста привлекателно. Те излъчват загадъчност, интелект, игривост и непокорност. Зеленооките са личности, които поемат рискове в живота си, тъй като са доста импулсивни. Имат чувство за хумор и са чаровни.

Страстни

Хората със зелени очи влагат страст във всичко, което правят, независимо дали става въпрос за работата им или за личния живот. Те са искрени, добри слушатели. Любовта за тях е необикновена, тъй като я изживяват с много и различни, дълбоки емоции.

Могат да постигнат успехи в кариерата си, тъй като са целеустремени. Зеленооките са страстни любовници и се стремят към създаването на дълготрайни взаимоотношения. Не на последно място са изключително търпеливи.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

10

strar woman

преди 5 години

Глупости зеленооки синеоки жълтооки докато пишете тези статии поне веднъж си представете сляп човек който дори не може да види как изглежда в огледалото Единствено би искал да може да вижда и вобще няма да му пука дали е зеленоок или кафеноок

9

гп

преди 5 години

Зелените очи са отвратителни и злобни! Не познавам добър човек със зелени очи! Студени и отвратителни хора! Лоши!

8

Анонимен

преди 5 години

За интелект не съм сигурен, но зеленооките се *** мнoго хубаво.

fallback