fallback

Общ преглед

Напоследък в София, по време или след всеки ремонт, се разразяват дискусии колко са "направени през пръстите" или пък шарките на плочките какви видове болести провокират.

В тази галерия обаче ще видите инженерни и архитектурни решения, чийто автори, ако направят нещо подобно в родната ни столица, ще бъдат разпънати на кръст. И редица неправителствени отганизации ще поискат публичен линч.

Това са достижения на мисълта, които ще предизвикат усмивки, макар на хората, на които им се налага да живеят с тях едва ли им е смешно.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

16

И защо

преди 5 години

решихте, че това са проектантски решения, а не некадърно изпълнени проекти от майстори, закусили с 200 гр. водка или друг твърд алкохол? Или, да речем, става дума за решение на някой силно вдлъбнат инвеститор, с вакуум между ушите.

15

Анонимен

преди 5 години

Според мен на снимка 5 всичко е нормално, просто собственика на апартамента е решл, че не иска вратопрозорец там.А някой други неща като чешмата са временни докато тече ремонта да се мият работниците

14

Анонимен

преди 5 години

То е ясно,че повечето от нещата са просто постановка.Много по-страшни са срутващите сгради у нас, които трепят хора и улиците, лющещите се изолации -прясно направени и пътищата на кръпки и ендеци, в които автомобилите ако не се обърнат, се чупят на поразия. Като влезеш от съседна Турция с автомобила, където си карал със средна скорост 120 км/ч, тук ад ти се вижда -средна скорост на междуградско - 50 км/ч.Не сме слепи и това трудно ще ни затвори очите за нашенските кражби в строителството.

fallback