Снимка: Istockphoto
fallback

След като ви представихме еквивалента на ботушите с висок ток при гумите на Continental, идва време да оставим елегантната нотка и да се съсредоточим върху представянето.

Сега е време да разкажем за ContiWinter Contact TS 850 P и незаменимите за всяка зима дебели кубинки.

Представяне
 
Моделът зимни гуми на Continental идва с едно „P“ в края, което обозначава представянето. При тези гуми е увеличено сцеплението върху сняг, а това се случва с помощта на специалния дизайн на шарката S-GRIP – по същия начин, по който не можем да сбъркаме дебелата и стабилна подметка на зимните си кубинки.
 
Контрол
 
Всяка жена знае, че когато завали истинският сняг и условията са такива, че сме готови да направим компромис с елегантността и да заложим на практичността, кубинките са най-добрият ни приятел. С тях се движим по-лесно през снежните пътища, а същото се отнася и за гумите ContiWinter Contact TS 850 P. Те подобряват управляемостта върху сняг благодарение на PrecisionPlus, а за суха настилка същото важи благодарение на PowerSipes.
 
Останалите прилики между кубинките и зимните гуми - четете в tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

Нубинки

преди 5 години

Чистете пътищата и тротоарите, вееее !Стига сте рекламирали гумаджийници.Аз лично използвам Good Y, мисля че ги правят от рециклирани кундоми, значи са био, еко, и устойчиви на скъсване и претриване.

5

Край

преди 5 години

Точно пък жените хич да не се занимават със смени на гуми а да си слагат всесезонни и да карат разумно в малкото време когато има сняг. С всесезонната гума снега никога няма да ги изненада. Не слушайте мръсните момчета от гумаджиниците че такива гуми няма. Има и са точно за нашия климат /на юг от нас се карат само летни/.

4

Анонимен

преди 5 години

Michelin crossclimate са номер едно всесезонни гуми

fallback