fallback

Детският рожден ден е може би един от най-важните дни в годината, особено за 5-годишните деца. Датата се очаква с особено нетърпение. Подаръци ще има за...

С огромно желание и вече 6-годишният Теди Мазини поканил 32-ма от съучениците си да отпразнува шестия си рожден ден в пицария в Туксон, Аризона. Уви, никой не се появил.

Не след дълго репортерът Ник Винзънт, публикувал снимка във Facebook със самотния малчуган на дългата празна маса с молба към приятелите си да поздравят детето.

И така малкият Теди, макар и да не е бил уважен от съучениците и приятелите си, получи топли пожелания от баскетболния отбор "Phoenix Suns" и дори покана да ги гледа на живо.

Майката на Теди разказва пред местната телевизия "АBC15", че са били изпратени 32 покани и наистина няколко родители предупредили, че децата няма да могат да присъстват. Останалите просто не... дошли.

Семейството обаче е имало и второ празненство - в понеделник, когато родителите на Теди са му прочели топлите пожелания на хилядите непознати.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

50

Пет

преди 5 години

Да е Живо и здраво детето! Родителите не са мислили лошото...може би като е в първи клас са искали да се запознаят така по добре и родителите покрай децата?Като ги докарат за празненството..но е тяхна грешка. Трябвало е като са дали Поканите на малкия да ги носи в училище.да поискат обратно бележка Кое дете ще дойде? И тогава да запазват места в пицария.а и да са поканили и класната учителка! Така са щяли да се организират повече деца.Списък с желаещите да е имало!

49

Циник

преди 5 години

Милата душичка. Жална мишчица.Скъса ми сърцето!;-(

48

Виготура

преди 5 години

И после що се раждали социопати и психопати. След 12-13 това дете ще влезе в училище с автомат и експлозиви и ще си избие комплексите, натрупани от ей такива дни. С родители деби.ли няма как да растат свестни деца.

fallback