Снимка: pexels.com
fallback

Повечето раздели включват много сложни чувства и в двете страни. Освен това навикът и привързаността между двама души също пречат много на лекия завършек на връзката им. Обикновено, поне единият от двама наскоро скъсали партньори, си задава въпроса дали да не  даде втори шанс на бившия си.

Вярвайте или не, астрологията помага в това решение. Има няколко зодиакални знака, представителите на които, не биха се върнали към стара любов, по една или друга причина. Хората от тези зодии не биха подлагали на съмнение свое решение, което са сметнали за категорично.

Ето и кои са тези 5 зодии, които не биха допуснали да бъдат наранени повторно от един и същи човек:

1. Лъв

Хората от тази зодия обичат да доминират в повечето аспекти на живота си, включително и в своите романтични отношения. Лъвовете са уверени в себе си и искат да бъдат третирани като кралски особи. Те смятат, че е унизително да искат или да дават втори шанс на експоловинката си. Истинският Лъв е горд и ако е бил наранен от бившия си партньор, егото му никога няма да му позволи да се събере с този човек. А колкото повече бившето му гадже се опитва да си го спечели обратно, толкова по-самоуверен се чувства Лъвът. Той смята, че заслужава най-доброто в живота и никога не би повторил своя мъчителна грешка.


2. Скорпион

Всеки, който има представител на зодия Скорпион в приятелския си кръг, знае, че хората от този знак са много злопаметни. Те никога не биха дали втори шанс на човек, който ги е подвел или наранил, особено пък в романтичен план. Скорпионът никога не поглежда назад, след като веднъж доверието му е било предадено. Представителите на тази зодия мразят лъжата и я надушват от километри. Освен това те ненавиждат сложните, драматични взаимоотношения – те им действат антиромантично, тоест Скорпионът лесно разлюбва човек, който го натоварва излишно с негативна енергия. А и силният Скорпион се придържа яростно към всяко едно свое решение.

Вижте кои са останалите зодии в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

20

Иван777

преди 5 години

Първо.. мразя себе сиВторо.. може би зодиите са капан. Може би не трябва да сме животни а да се издигнем над това

19

Анонимен

преди 5 години

Лъвица съм.бившият Овен.Никога повече не бих го допуснала до себе си.

18

Анонимен

преди 5 години

Снимката не илюстрира съдържанието на материала.

fallback