Снимка: istock
fallback

Независимо колко луд и страхотен секс имате, винаги има несподелени интимни желания. Понякога крием фантазиите си от срам или страх, че половинката ни може да ги отхвърли. А длъжна ли е да ги удовлетвори, ако нещо в тяхното изпълнение не ѝ е приятно? Разбира се, че не!

Кога бе последният път, в който вие споделихте на любимия мъж какво искате в секса или той ви попита? А кога вие проявихте интерес към неговите фантазии?

Какво искат мъжете в спалнята, но ги е срам да попитат, вижте 9 изповеди на млади мъже.

"Доминирай над мен! Искам партньорката ми да ми покаже как постига желанията си" – Д. В 27 г.

"Груповият секс е нещо, за което мисля че би било лудо преживяване, но никога не е имало партньорка, от която бих го поискал" – В. С 28 г.

"Иска ми се да мога да ѝ кажа направо да ме задоволи орално, без да се усещам така, сякаш искам да бъда обслужен" – А. Н. 30 г.

"Харесва ми, когато жените са агресивни и поемат инициативата творчески, изненадвайки ме. Понякога е трудно да поискаш от партньорката си да бъде спонтанна" – З. Ф. 32 г.

"Винаги съм искал да вържа партньорката си, струва ми се много възбуждащо и за двамата" – И. Л. 33 г.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

18

Анонимен

преди 5 години

До Беден фантазьорБрат, ДЪЛБОК ПОКЛОН !!!

17

До Ху

преди 5 години

Хабер нямаш ти за сексуалните нужди на 40-50-годишните жени.Студентките търсят или перспективни момчета на своята възраст, или чичкоПаричковци. Това за жълтите стотинки е нещо, което и на сън не можеш да постигнеш. мечтаеш си го, докато лъскаш бастуна.Коя ученичка би искала да те разведе, не знам. Може да се намери някоя от махалите, дето не завършват основно училище, щото на 12 г. са вече омъжени. Значи все пак имаш някакъв шанс. Успех! Но събирай стотинки, за да си я купиш, даром не ги дават

16

Анонимен

преди 5 години

Повечето тук описват невротизирана и стресирана жена и симптомите съответно в секса. Изобщо не става дума за нови техники и въображение и прочие еротични похвати. Сигурно и мъжът не е цвете в тази история и също има принос да се омачкат така жените. Това показва, че не му е на българина до техники, а до социални условия и развитие.

fallback