Снимка: pexels.com
fallback

Когато става въпрос за изневяра, по-голямата част от хората не я оправдават. Има случаи, в които дори не разбираме, че той е кръшнал, в други вземаме крайни мерки за раздяла. Астролозите и те имат обяснение по темата и са забелязали някои тенденции в поведението на различни знаци на зодиака. Всеки може сам да прецени дали те отговарят и на вашата истина.

Овен

Овните не обичат да изневерите и въобще маменето на партньора рядко стои на дневен ред. Те са пълни с енергия и търсят половинка, която отговаря на техния темперамент и с която да движат с еднаква скорост на живот. Ако обаче изискванията им не бъдат удовлетворени - започват да се оглеждат. И ако срещне подходящ партньор, дори да е във връзка - няма да изпусне възможността.

Телец

Представителите на зодия Телец се характеризират с лоялност. За тях изневярата е твърде трудна и при всички положения обмислена стъпка. Още е по-трудно Телецът предприема тази стъпка, когато са обвързани. Но това е нюанс. Ако настъпи промяна, това означава, че не смята врзъката за дълбока. Телците са склонни да кръшнат, когато отношенията с партньора охладнеят за дълго време или връзката им е от разстояние.

Вижте за останалите зодии в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

23

Анонимен

преди 5 години

4 е прав.. Жените овен се пляскат с който отвори портфейла... Обикалят мъжете, като пенсионерка краставици на пазара....

22

Анонимен

преди 5 години

До телецТочно така, който си го може - може го.Даже има песен на тази тема:"Има мераклии, чак да им завидиш.Тъмното ги крие, нищо се не види!" :)

21

фалшива грижа

преди 5 години

лоялни,че требва си плащам на банките всичко друго е лицемерие и фалш дрън дрън и по по най дрън дрън страх контрол обичамеБога хахахах

fallback