Снимка: Reuters
fallback

Кралица Елизабет II е може би най-популярният и най-обсъждан монарх в съвремието ни. Всичко свързано с нея вълнува хората, дори отвъд пределите на Острова. Нейните маниери, начинът ѝ на обличане, поведението, етикетът, всичко представлява интерес за обикновените хора.

Кралицата е на 92 години. Тя е най-дълго управлявалият монарх в историята на Великобритания – цели 65 години.

За целия този период кралицата винаги е изглеждала в перфектна форма. Затова няма как да не се запитаме с какво се храни тя, за да поддържа фигурата и здравето си.

Изписано и изговорено е много за това какво включва здравословното меню на Елизабет II.

Ние ще обърнем поглед към онези храни, които тя никога не вкусва.

Защо и кои са те? Вижте в следващите редове.

Подсладен чай

Като всяка примерна англичанка, така и кралица Елизабет II обожава своя Ърл Грей със съвсем малко мляко, но в никакъв случай със захар.

Цели банани

Представете си как би изглеждала кралицата, обелвайки банан и поднасяйки го към лицето си като маймуна. Дори в неофициална обстановка няма да я видите да прави това. Тя винаги яде бананите си предварително нарязани.

Корички хляб

Кралицата предпочита всички корички от сандвичите ѝ за следобедния чай да бъдат старателно изрязани. Шеф готвач прави това поотделно за всяка филийка, достигаща устата на Нейно Величество. 

Повечепо темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Анонимен

преди 5 години

"... как би изглеждала кралицата, обелвайки банан и поднасяйки го към лицето си"---Срам я да покаже, че знае как се прави фелацио ... Е, само на принц Филип, де! Да не си помислите нещо! :)

13

Име

преди 5 години

аз с трепет очаквам мемоарите на елизабет II за да разбера точно какво не са консумирали на срещите си с рамзес II. знае се, че на тези срещи, след лека вечеря от 15-1ш блюда е пяла и лили иванова....

12

galya

преди 5 години

Само да попитам, к'во общо имат *** банани и корички с дълголетието, че нещо не схванах смисъла на статията?Въпросът е риторичен ...

fallback