Снимка: istock

Всеки има различна търпимост във връзката и поради това хората късат с партньорите си по разнообразни причини. За едни изневярата е непростима, за други ревността, за трети липсата на доверие. Причините могат да са наистина много. Всяка раздяла има своите предупредителни знаци. Просто трябва да умеем да ги разчитаме.

Понякога двама души са несъвместими и това е нормално. Никой не е виновен за раздялата, партньорите просто поемат по своите пътища поотделно.

Съществуват обаче характерни белези, по които отделните зодии се различават в стила си на късане с половинките. Всяка зодия има своите причини, които често се оказват крайъгълни камъни за връзката им.

Овен

Овенът е твърдоглав и обича да контролира. Невинаги понася директни удари заради гордостта си. Овенът ще ви каже в очите какво се случва с връзката ви без да изпитва разкаяние. Често Овните предпочитат просто да уведомят половинката си, след като вече са се отегчили от нея. Овенът обожава преследването. Тръпката от него разпалва страстта и интереса му. Когато този период приключи връзката ви с Овена има два изхода – или да продължи, в случай че Овенът е истински влюбен във вас, или да приключи, защото страстта и интересът му са стихнали.

Телец

Рядко Телецът ще бъде инициатор на раздялата. Дори във връзката да има проблеми, Телците предпочитат да се опитат да се справят с тях или да се правят, че не съществуват, отколкото да направят първата крачка към прекратяване на отношенията.

Въпреки това, ако все пак се стигне до решение за раздяла от страна на Телеца, то в повечето случаи би било заради разбито сърце, което вие сте му причинили. Телците са чувствителни и не понасят лъжа, изневяра, липса на демонстрация на любов. 

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase