Снимка: Pexels
fallback

Ужасно е да нарушаваш обещания, защото така предаваш доверието на някого. Не всички го правят нарочно, но това не намалява болката и не лекува обидата. Ето кои зодии обещават повече отколкото биха могли да направят.

Везни
Везните са кантар - винаги се колебаят и стоят между двете решения. Като цяло не обещават неща често, защото се познават и знаят крайния резултат. Но когато везната обещае нещо, може пред вас да е наистина много убедителна и да ви измами, че ще го изпълни. Това са празни обещания. Те дори рядко имат намерение да го направят, просто го казват на думи.

Стрелец
Никога не вярвайте на стрелец, който ви каже, че ще направи нещо и с който си обещаете нещо. Тези знаци дори не знаят какво значи думата "обещание" в повечето случаи. А дори да знаят, просто не им пука толкова и не създават толкова продължителни и здрави връзки, че да го изпълнят. Правят каквото си искат.

Близнаци
Случва се близнаците да изпълнят каквото са обещали. Просто го правят толкова късно, че ви изглежда подигравателно и обидно. Вече няма никакъв смисъл от това. Като цяло те са хора, които трудно се справят със срокове, не помнят такива неща и за тях обещанията са като товар.

Другите 2 зодии вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Аааа

преди 5 години

Ааа отмятат се, отмятат се! Нали съм везна, знам, че се отмятам ама не много често. Зависи от гледната точка. Ако някой се е случил да си удържа на думата ще отрече, но друг ако съм замотала ще твърди и то вярно, че сме несериозни. Ама чак пък парцалеси долусписващият се е поизсилил.

16

Анонимен

преди 5 години

Везните не се отмятат.Вие сте сгафили, междувременно, вече не сте в статус приятел/ка и НЕ заслужавате внимание.това с приказките го използвам редовно!Така си отсявам познатите.Достатъчно е да чуя какво говорят познатите на проверявания.:)))Нали сме си простички, недалновидни...

15

Стрелецът

преди 5 години

Това са пълни глупости.

fallback