Снимка: Reuters
fallback

Има различни видове любов, взаимоотношения. Когато създаваме нова връзка, на нас ни отнема известно време, за да разберем доколко човекът до нас е лоялен. Понякога това се случва за кратко време, други ни изненадват приятно или не след по-продължителни взаимоотношения.

Ако се обърнем към астрологията и характеристиките на зодиите, могат да се отделят 4 представителя на зодиака, от които може да очаквате лоялност в любовта. Кои са те, вижте в следващите редове.

Зодия Телец

Телецът е този знак в зодиака, чиито връзки, веднъж установени, е много трудно да бъдат разрушени. В любовта, наистина може да разчитате на лоялни взаимоотношения с представител на тази зодия. Но от друга страна е добре да знаете, че той може да бъде много несигурен, контролиращ, а това може да ви накара да се почувствате притиснати.

Изключвайки тази подробност, Телецът ще е грижовен, но ще очаква същата стабилност и надеждност и от вас. Ако случайно предадете доверието му, може да бъде много отмъстителен и едва ли ще забрави предателството.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

30

Анонимен

преди 5 години

Останалото е престъпление, срещу личноста, а именно срещу вас. И и всеки дръзнал извън рамката на закони установените норми срещу самия човек, личноста понася последствията си.

29

Анонимен

преди 5 години

На територията на РБ никой няма право до вашата лична свобода.Освен, ако не е наложена допълнителна мярка от съда към вас.А именно:Да навлиза в личното ви пространство, чрез следене подслушване и шпиониране. Да ви злепоставя по един или друг начин, което да доведе до уронване на вашите достойнства и качества.Да ви притеснява физически, психически с цел натиск върху личността за лична угода. На територията на РБ сте свободен граждани, които може да изиска да има пълна свобода на действия.

28

Анонимен

преди 5 години

На територията на РБ са тези закони и който попадне под ударите закона в зависимост от тежкото си криминално престъпление, а именно изброени една част по-долу понася тежката ръка на закона.

fallback