Снимка: pexels.com

Този хороскоп е направен и след това е използван от тибетски монаси. Изберете годината ви на раждане и разберете за себе си както видимите, така и скритите черти на характера.

Въздушен змей

Година на раждане: 1940, 1952, 1964, 1976, 1988, 2000

Хората, родени през тези години, „летят“ над земята, зареждат другите с положителни емоции. С тях винаги е забавно и интересно. Представителите на този знак обаче могат да бъдат непостоянни и в зависимост от посоката на вятъра, или с други думи обстоятелствата, променят своето поведение или възгледи. Изключително важно е да се научат да са по-стабилни. Когато имат нужда те трябва да разчитат предимно на най-близките си.

Кобра

Години на раждане: 1941, 1953, 1965, 1977, 1989, 2001

На Изток кобрата се счита за кралицата на Земята, тя е почитана и е издигната в култ. Хората, родени под този знак, от най-малка възраст се открояват с философските възгледи за живота. Изглежда, че знаят, че са родени за високи цели и имат мисия на тази планета. Те обичат да дават съвети и да помагат на всички наоколо. Всичко това е добре, но е важно, когато давате енергия на другите да не забравяте за себе си.

Вижте още по темата в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase