fallback

Общ преглед

Руснаците имат странно поведение, когато става въпрос за личния им живот и социалните мрежи. Те не се свенят да пускат снимки, които на пръв поглед въобще не трябва да виждат бял свят. Или поне повечето.

Романтиката и алкохола са неразривно свързани, като само в Русия може любимия да те изненада със сърце от... бутилки водка.

Вижте в галерията ни още любопитни кадри от всички кътчета на руската страна.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

61

Втрещен

преди 5 години

Авторът е като ***, който пие оцет и казва, че виното е кисело. Единственото, което тези снимки показват е чуството за хумор на руснаците и умението да се смеят на всичко, дори на себе си. Чуството за хумор и самоиронията са абсолютно непознати на авторчето. тези качества са част от величието на руския народ, а такива като авторчето наши сънародници са причина Васил Левски да възкликне за последно: " Народе ????"

60

Втрещен

преди 5 години

Преди месец бях Русия за около месец, включително до най-дълбока провинция. Такива неща не видях. Напротив, като се върнах в България ме удари в очите мизерията на нашата столица. Допреди това, си я приемах по привичка, но сега, особено на фона на руските градове, европа, в лицето на нашата столица ми се видя като едно нуередено, неустроено и неспокойно село. Не знам авторчето какво е набрало от русия и къде е било, но е един пример на еврогейско онанистче.

59

Анонимен

преди 5 години

Еб***х ти и противните руснаци.

fallback