Снимка: Pexels
fallback

Има пестеливи хора, но има и някои, които не могат да устоят на изкушенията и купуват всичко модно и интересно, на което попаднат. Ето и кои са зодиите, които харчат доста. 

Овен
 
Импулсивни са по отношение на всичко. Ако искат нещо на момента, просто го вземат, без да мислят. Не разсъждават дълго. Ако прекалено дълго се колебаят дали да вземат нещо, те започват да губят интерес към него. Бюджети, финансови планове, забрани за харчене - за тях това е нещо непоносимо. Живеят за мига.
 
Лъв
 
Обожават пазаруването. И се глезят с много неща, но обичат да купуват и подаръци за другите и да им правят изненади. Независимо дали има повод или не. Искат да са винаги стилни, елегантни и да живеят охолен живот. В очите на другите лъвовете трябва да са бляскави. Понякога дори не могат да се контролират и закъсват с парите.
 
Риби
 
Рибите са толкова мили и не могат да отказват. Ако някой им поиска пари назаем, те ще дадат, дори да не разполагат с много към момента и дори да знаят, че няма да им ги върнат. Най-лошото е, че дават и големи суми, например, за да помогнат на приятел да инвестира в някакъв бизнес. Харчат, защото са добродушни и наивни.
Останалите зодии, които харчат до безобразие - четете в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

8

Путкин

преди 5 години

Нищо вярно няма в тия статии.

7

Анонимен

преди 5 години

Пълни глупости !!!

6

стефчо

преди 5 години

А лошо ли е да се прахосват пари ? Май според вас трябва по 10 часа в завода всеки ден и така до гроб!

fallback