Снимка: pexels.com
fallback

Ако вашата връзка е в задънена улица или търсенето на партньор е приключило с горчиво разочарование, може би си заслужава да погледнете вътре в себе си, преди да обвинявате всички и всичко за неуспеха. Колкото и странно да звучи, според астролозите и зодиакалният знак играе роля. По-точно някои черти на всяка зодия пречат за щастието в личния ни живот. Нека астрологията да не ограничава любовта, а обратно, да ви направи по-информирани, пише Elle.

Кои са тези черти?

Овен: Импулсивност

Кой би помислил, че пред нас е един от най-романтичните знаци на зодиака? Овните често идеализират любовта като перфектно чувство, без недостатъци. И желанието на всяка цена и колкото е възможно по-скоро да го тества ги кара да са безумно нетърпеливи. Това е всичко заради естественото любопитство и любовта. Не дават на другата половинка шанс да покаже дълбочината и гъвкавостта на своята природа и на свой ред можете да останете с грешни впечатления. Поради прекомерната енергия и импулсивност, можете да пропуснете шанса да откриете едни чисти и трайни отношения.

Телец: Нерешителност

Представителите на тези зодии са невярващи и прекалено предпазливи. Те се влюбват бавно, методично и не бързат да „вкарат“ даден човек в живота си. Това със сигурност не е лошо, но когато сте твърде предпазливи и упорити, това може да обезкуражи другите. В любовта често сте нерешителни – вместо да вярвате истински във възможността за силна и страстна връзка с някого, вие предпочитате да я избегнете.

Вижте за останалите зодии в Tialoto.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

6

_+

преди 5 години

Ако си Йоко Оно, ще ти трябва Джон Ленън. Матрицата не е относно любовта.

5

Анонимен

преди 5 години

Защото ако си жена не си Йоко Оно, ако си мъж не си Джон Ленън... Пуснали са няколко щастливи любовни връзки на промоция и за PR на продукта Любов и останалите кълват стръвта. Матрицата ?...

4

Анонимен

преди 5 години

До _+Абсолютно вярно!

fallback