Снимка: Pexels

Овен

Нетърпеливият овен винаги търси екшън, приключения и обича да се надпреварва. Ако смята, че бихте го отрязали, най-вероятно просто е продължил напред. Може да ви е харесал, но не обича да губи. Ако не сте показали, че и вие наистина имате симпатии, едва ли ще направи крачка към вас. Затова и момичетата често първи канят овните на среща.

 
Телец
 
Внезапните промени плашат телците. Ако сте се държали по различни начини около телеца, за да привлечете вниманието му и да го заинтригувате, спрете с това поведение. Не е правилна стратегия - това го плаши. Когато преживява труден период, не му е до срещи - покажете му, че сте верен приятел и сте до него и след като този период отмине - той ще ви покани.
 
Близнаци
 
Близнаците трудно взимат решения и са колебливи, затова още не се е осмелил да ви покани. Още се чуди как точно да ви попита, къде да ви заведе, дали го харесвате. Понякога момичетата се отегчават от тази нерешителност. А ако много харесват момчето - канят първи.
 
Рак
 
Много емоционален е и ако има симпатии към вас - бъдете сигурни, че е потънал в мисли. Мечтае за вас, разчувствал се е, погълнат е от чувствата си. Страхува се да не ви изплаши с тях. Най-добре е да опитате да поговорите с него - да разкриете какво чувствате и така той ще стане по-смел.
 
Лъв
 
Мъжът лъв, познат като супер уверен и дори арогантен, не ви е поканил на среща? Веднага си мислите, че просто не ви харесва. Има два варианта. Първо - лъвът е малко мързелив. Да показва емоциите си и да се опитва да ви впечатли изисква много усилия за него. Другото - има голямо его. Колкото и да обича романтиката и да държи на любовта, иска да се отнасят с него като с крал. Ако не сте погалили егото му, дори да ви е харесал, трудно ще ви обърне внимание.
 
Дева
 
Работохолици и много организирани. Държат на добрия успех в ученето и да се справят добре в работата. Там са много амбициозни, но що се отнася до лични въпроси - девите са срамежливи. Нервен е, не знае как да подходи, притеснява се. Докато излезе от черупката си ще мине време, но поне ще може да се опознаете добре.

За останалите зодии вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase