Снимка: Reuters
fallback

Родените под знака на зодия Риби са най-големите мечтатели. Те са чувствителни, не спират да търсят себе си, по-често се вслушват в собствените си желания, отколкото в тези на другите. С кои три зодии могат да имат гореща любовна връзка, вижте в следващите редове.

Риби и Телец

Телецът въплъщава изкуството на любовта, нежността и чувствеността. Знакът на Риби е кулминацията на сексуална среща – оргазъм. Двата знака имат способността да се „изгубят“ един в друг, да направят мечтите си реалност и да се задоволят взаимно.

Когато става въпрос за секс, Телецът може лесно да се озове в коловоз, ако партньорът му не е достатъчно сексуален. От друга страна Рибите се изгубват в сексуалните преживявания. Тъй като те са с емоционална природа ще дарят с много любов половинката си.

Въпреки че може да се разминават в ценностите си, това, което споделят е несравнимо – любовта. Проблем в една такава двойка може да произлезе от невъзможността на Телеца да прояви разбиране по отношение на това как да прекарват заедно времето си.

В началото на взаимоотношенията си ще се радват на едни и същи неща, но партньорът Риби може да се отегчи много бързо.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

15

Анонимен

преди 5 години

Само глу-пакът се ръководи в живота си от зодии. Всеки човек е индивидуален, носи своята днк, култура и семейно възпитание. Виждам мерзавци и готини хора от всякакви зодии.

14

Reality pill

преди 5 години

До ГoшуТочно така - въпрос на подход. Жените Риби са огледало за мъжа. Това е причината голяма част от мъжете да не ги одобряват, обвинявайки ги в меркантилност и всички земни грехове. Рибите не са жени за слабаци.

13

месара

преди 5 години

нямат умора звездите, не спират да говорят

fallback