Снимка: Pexels
fallback

Овен

За да ги ободрите, трябва да ги изненадате. Появете се внезапно и ги заведете на спонтанна, непланирана среща. Купете им билет за мач или концерт. Просто трябва да ги изкарате от рутината им. Покажете им нещо ново.
 
Телец
Зарадвайте ги с мил жест. Купете им цветя, подарък, направете им плейлиста с любимите им песни, сгответе им любимото ястие. Обичат докосването - гушкайте ги много, дръжте ги за ръка. 

Близнаци
За да се почувстват добре близнаците, те имат нужда да разберат, че някой наистина ги вижда и чува. Дайте им цялото си внимание. Не се преструвайте, че ги слушате, не си гледайте телефона. Бъдете до тях и им задавайте въпроси.

Рак
За да не са тъжи е нужно само да им покажете, че ги цените. Раците правят много неща са другите и се раздават, но имат нужда от същото. Погрижете се за тях - изслушайте ги, пратете им мила картичка, обадете им се по телефона, направете си дълъг чат в социалните мрежи.
 
Лъв
Направете ги център на вниманието! Ако имат някакъв талант, накарайте ги да го демонстрират. Направете парти, където те могат да блеснат. Когато другите ги похвалят, лъвовете ще се почувстват страхотно.
 
Дева
Купете им нещо, което те отдавна искат, но все не се решават да го вземат. Ще протестират в началото, но тайно ще са много доволни. Обожават спонтанните подаръци, особено ако не искате нищо в замяна.

За останалите зодии вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

14

Анонимен

преди 5 години

колко се радвам, че димната завеса, която пускат повечето везни сработва винаги!Похвала? Външен вид? За какво мечтаем?:)))))))))))))))))))))))))))))))))))))

13

Анонимен

преди 5 години

До Анонимен 12Пак са ви прецакАли информационно!:)))))))))))))))))))

12

Анонимен

преди 5 години

Вярно е това, че жената риба се мисли за голямата работа, докато не и опре ножа до кокала.Започва криеница. Толкова е лигава и се чувства вечно в правотата си все едно хората нямат гледни точки и чувства, мисли. Голям е,рбап го играе. Но види ли дебелия край яко дим. Не са само те на този свят. Има и други. Като се о,аакат и се размирише започват да бягат да не ги усетят хората от къде идва "аромата" на фекалии. Риба най-***.

fallback