Снимка: Reuters
fallback

Козирогът е една от най-трудните за разгадаване зодии. Той е странен в очите на повечето хора. Носи маска на сериозен и корав човек и именно като такъв го възприемат онези, които не са заслужили предаността и одобрението му.

Веднъж, щом това се случи, Козирогът се отдава напълно и е готов да скочи в огъня както за семейството и приятелите си, така и за интимния си партньор.

Както всяка зодия обаче, Козирогът има своите тъмни страни. Те не са никак малко. Понякога дори могат да ви се сторят наистина злокобни, ако попаднете под огнения обстрел на гнева на Козирога.

Кои са негативите черти от характера на тази зодия?

1. Той може да ви е най-добър приятел или най-голям враг.

Козирозите действат на принципа "живот или смърт", "черно или бяло", "любов или война". Те са хора на крайностите и това често им пречи. Действат емоционално, въпреки че размишляват и анализират ситуациите и хората в най-големи подробности.

Най-честата им грешка е, че се хвърлят във взаимоотношенията с хората прекалено емоционално. Влагат много енергия и са готови на всичко, за да създадат пълноценни социални връзки. Когато не срещнат същото от околните, страдат и това ги озлобява.

2. Злопаметни са.

Ако сте направили огромната грешка да не оправдаете доверието и отдадеността на Козирога, той ще се постарае да ви го напомня много дълго след това. Във всеки удобен момент ще ви бъде припомнено колко не сте били прави в дадената ситуация и то по начин, който да ви жегне право в сърцето.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Козичка 12

преди 5 години

Без компромисна към лошо отношение но с усмивка на лице за добра дума излизаща от сърце !

16

Анонимен

преди 5 години

Мъж водолей също е жесток с жените както мъж стрелец той си е направо женомразец.

15

Анонимен

преди 5 години

Жените полудява коьирозите стават развалини. Толкова са добри. С вас мъжете е възможно да е добър, но с жените Козирога си играе жестоко. След това стават тотално развалини, аронексични заболели от нещо. Я рак, я захар.

fallback