Снимка: Pexels
fallback

Овен

Стават брутално честни и искрени. Ще ви кажат всичко, което мислят за вас и постъпките ви. Обичат да играят игри като "Никога не съм" или "Истината или предизвикателство", когато пият. Като са пияни по-лесно ще споделят и свои тайни или неща, които ги натъжават.


Телец
 
Шумни и весели, сърдечни. Това са пияните телци. Обичат да пийват, тъй като така се отпускат и стават по-жизнерадостни. Обичат да са на домашно парти или в бар с приятели, за да заразят всички с добро настроение и да се шегуват с тях. Правят си много майтапи.

Близнаци
 
Пиян близнак винаги става център на вниманието. Тези знаци искат всички около тях да знаят, че се забавляват много и са готови за истински купон. И да накарат и другите да купонясват. Разказват много истории, но не всички от тях са истина, понякога го правят само за да привлекат внимание.
 
Рак
 
Стават още по-емоционални. Може да ги видите да се оплакват, да леят сълзи, да прегръщат най-добрия си приятел. В такъв момент могат да се разплачат за малки неща - например, ако някой е изцапал тоалета им. Ако са много пияни, се отдават и на флиртове.
 
Лъв
 
Лъвът обича да загрее с едно питие още преди началото на истинското парти. Обожава да се забавлява с приятели и да танцува, така че не пропуска такива възможности. Често са инициатори. Или поне стават душата на компанията и подканват всички да пият. Демонстрират специална прическа, облекло и колко добри танцьори са.

Дева
 
Грижат се за приятелите си. Отговорни са и дори когато самите те са пияни, опитват да са адекватни, заради близките си и да ги наглеждат. Не искат да са прекалено пияни, за да не им се изтрият спомените от вечерта. Но пак се забавляват искрено.
 
Везни
 
Като пийнат, също стават център на внимание и душата на купона. Обичат да разпускат, да лудеят. Държат музиката да е хубава, да има достатъчно алкохол и хората да са симпатични. Везните стават големи флиртаджии, когато се напият. С лекота се общува с тях. Те са и приятелите, които документират пиянските моменти и постват много в социалните мрежи.

За останалите зодии вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

17

Анонимен

преди 5 години

Това, че хората още вярват в богове до някъде го разбирам... ама да вярваш в хороскопи показва просто колко невежи са хората.

16

Въпрос към автора

преди 5 години

Мила ми Ивета, ти от коя зодия си, че май на теб само мисълта за алкохол ти влияе зле! Обичам партитата, имам скромен опит в годините с мнооого компании и хора, особено в студентските години, но по нелепи неща не бях чел! Слава богу, че не ги прочетох всичките! Но може би това е изследване правено в някоя западна клиника, взето от теб за чиста монета!

15

Отегчен

преди 5 години

Когато ще спрете с този тип *** статии?

fallback