Снимка: Reuters
fallback

Усмивката на очарователния Стрелец може да ви заблуди, че такава обаятелна личност изобщо може да има лоши черти от характера, но все пак те съществуват.

През повечето време той е етичен, любезен, внимателен, позитивен, държи се неподправено и може да се превърне в център на внимание без усилие. Лесно човек бива привлечен от интересния характер на Стрелеца, докато не попадне в ситуация, която може да разклати нервите му.

Кои са тъмните страни на Стрелеца?

1. Те премислят всичко твърде много.

Премислянето на ситуациите кара Стрелците да стават прекалено критични към хората, а понякога и доста егоистични.

2. Мислят се за божества.

Звучи прекалено, но поведението им наистина демонстрира превъзходство над другите. Склонността на Стрелеца към нарцисизъм се проявява както в работата, така и в личните отношения и спрямо приятелите.

3. Могат да са груби.

Стрелците притежават интелект и самоувереност и го знаят. Това им дава самочувствието да спорят ожесточено и убедено в защита на своите аргументи. А когато отсрещната страна окаже отпор, стават груби.

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

19

Анонимен

преди 5 години

Нулев праг на търпимост другите трябва ги търпят. А са нетърпими поради тежкия си чепат характер. Малко са хората които се разбират с тях.

18

Анонимен

преди 5 години

Има нещо вярно 16,17 коментар. Не са отмъстителни.Но си имат болест. Болезнено ревниви и това им изиграва лоша шега във всяка една връзка. За това с една жена трудно са.Обичат си с много жени различни. Преключва си връзките и продължава без да ти създава притеснения. Докато козирога е непримирим в това отношение. Винаги иска да е отгоре той да е. Продължава с терора, дори ясно да сте изразили позицията си че всичко е приключило. При стрелеца няма такова нещо. На 2 час вече е с друга.

17

мен

преди 5 години

Пълни глупости.

fallback