Снимка: Instagram
fallback

Александър Сано и съпругата му, Нели, отбелязват 4 години брак на 30 август. Актьорът, станал известен с прякора Косъма, веднага уважи любимата с емоционален пост в Instagram.

Той направи колаж - на снимка на Нели и снимка от сватбата им и написа: "В продължение на 10 години ти направи моя живот значим. На този ден, преди 4 години, ти ми каза: "Да". Не е достатъчно да ти кажа: "Благодаря"... Просто трябва да те обожавам завинаги". 

Водещата и актьорът се венчаха през 2014 г. в черноморския курорт Лозенец. Феновете веднага ги затрупаха с пожелания за щастие и любов.
 
Не става ясно дали Сано и жена му ще отбележат повода заедно. Косъма сега е във Варна, където представи театрална пиеса със свои колеги.
 
Още новини за родните звезди - четете в Teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

22

месара

преди 5 години

кои са тия!

21

Анонимен

преди 5 години

Бе, на кой му пука!

20

WTF?

преди 5 години

Много е важно, ако "обичаш" някой, да проявиш ексхибиционизъм. Искам да каже на всички, които се обичат без много шум, вашето въобще не е "любов" ако не е постнато по всички медии и социални мрежи. Искам да замоля косъма и ***, ако решат да си правят дете да заснемат акта и да го постнат навсякъде. Много ми е важно на мен, а вярвам и на цятото Българско общество, да съм информирана в детайли как точно се е случило.

fallback