Снимка: pixabay

Новият месец ще ни предостави много възможности, както в личен, така и в служебен план. Няма да липсват трудности, изпитания, малки разочарования. От друга страна ще имаме и много поводи да се почувстваме добре. Какво ви очаква според зодията, вижте в следващите редове.

Жената Овен

През септември, ще бъде по-разумно, ако не показвате истинските си емоции. Бъдете нащрек, особено в работата. Дистанцирайте се от клюки и не подценявайте тези колеги, които знаете, че не са добронамерени.
От друга страна, новият месец ще бъде динамичен по отношение на бизнес срещи и преговори, чиито резултати ще зависят от вашата инициатива. Със здравето могат да възникнат проблеми, ако не се пазите от настинки. В кариерата очаквайте стабилност. Ако търсите нова работа, ще я намерите. На 25 септември, денят на пълнолуние, е по-добре да не се сключват сделки, рискувате да загубите пари.

Благоприятни дни през септември: 1, 2, 3, 5, 7, 8, 10, 11, 13, 15, 16, 18, 20, 21, 24, 26, 28, 30.

Жената Телец

На работното място ще бъде доста динамично и определено няма да имате време да се отегчите. Покажете вашите лидерски качества, включвайки се към различни проекти. Обърнете внимание на финансите, особено ако напоследък сте имали повече харчове. Рискувате да бъдете на минус. През септември, нежните представителки на зодията са застрашени от апатия и лошо настроение, което няма да можете да контролирате. Погрижете се за физическото и емоционално здраве.

Благоприятни дни през септември: 2, 3, 5, 7, 9, 10, 13, 16, 19, 20, 23, 24, 27, 29, 30. 

Повече по темата може да прочетете в Az-jenata.bg

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase