Снимка: Facebook
fallback

Завършването на университет/колеж и получаването на диплома за висше образование е един от най-вълнуващите моменти в живота.

Затова дипломантите правят всичко възможно да отбележат събитието по подобаващ начин и да го запомнят добре.

Снимките с тоги, каненето на цялото семейство на церемонията, партитата с колегите, са нещо традиционно. Но американката Макензи Ноланд е избрала да отпразнува дипломирането по друг начин.

Тя работи като стажант за спасителен център за диви животни в Тексас, носещ името Gator Country. Затова е решила да си направи фотосесия с един от приятелите ѝ там - алигатора Биг Текс.

Той е дълъг близо 4 метра и тежи 454 килограма. Официално момичето се дипломира на 10 август, като специалността ѝ е "Природа и рибарство и аквакултури". Затова тя няма страх от крокодила.

Дори, когато го храни, прави специално представление за посетителите на центъра.

"Мисля, че това е прекрасен начин да подчертая какво съм правила по време на стажа ми и да покажа колко развълнувала съм, че завършвам такава специалност в университета A&M в Тексас", казва Макензи пред TeenVoguе.

Още по темата четете в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase

fallback
fallback

Коментари Напиши коментар

11

Анонимен

преди 5 години

Преди време по някакъв канал за животни гледах как в една ферма за крокодили една такава неразумна девойка беше решила да ги храни.Само че един от крокодилите подскочи и заедно с храната я събори и нея във водата.Стана страшно!!!Персонала на фермата не знам как успя да я измъкне изобщо.С безброй травми, месеци в болница и накрая инвалид, без една ръка и с невъзможност да движи нормално тялото си заради травма в областта на гръбнака, абе въобще кошмар пълен! Напълно безсмислено ...

10

До 2

преди 5 години

В САЩ също се празнуна завършване на средно образование, по много подобен начин на нашия, но какво пък, да се хейти е най-сладко.

9

Анонимен

преди 5 години

Хората празнуват висшето си образование, а в България средното................ Многоточието е за размисли и страсти.

fallback