Снимка: Pexels

Лятото е време за разпускане, купони, море. Но това е и времето, в което сте по-свободни и посещавате роднините, които живеят в други градове. Ето и какви са най-често срещаните типажи роднини.

Свободната душа
Това е бабата, вуйната или лелята, която винаги прави това, което си науми. Не се интересува какво мисли семейството за нея и е леко ексцентрична. Появява се на семейните сбирки, носейки натруфени шалчета, искрящи обици, странен грим и най-вече - шантави истории, които да сподели. 
 
Артистичния братовчед
На него му се отдава графичния дизайн, ненадминат фотограф е, рисува много добре или пише стихове и има популярен блог. Затова и винаги ви радват с най-оригиналните подаръци, направени от сърце, вдъхновени от таланта му. Той ви води и в най-интересните и творчески места в града, в който гостувате.
 
Готината леля
Тя е купонджийка, обича да излиза, да ходи по пътешествия. Най-стилно облечена от всички роднини, шегува се постоянно, дава примери за всичко от пътуванията си в чужбина. Тя е и тази, която дава най-добри житейски съвети и се е държала с вас като с голям човек, дори когато сте били съвсем малки. 

Гурме любителят
Може да е леля, баба, братовчедка и т.н., която прекарва почти цялото време, в което сте на гости в кухнята, приготвяйки ви различни изкушения от този край. Обича да прави най-вкусните гозби и всички да са доволни от храната. И се е погрижила за всяко ядене - закуска, обяд, следобедна закуска, вечеря, за десертите, за питиетата и т.н.

Останалите вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase