Снимка: Pexels

Овен

Когато искат храна, я искат веднага, не обичат да чакат приготвяне. Затова за тях са подходящи неща като пикантен начос, чипс или снакс - няма да чакат приготвянето, ще се насладят на вкуса и тези бързи храни са пристрастяващи - това се харесва на овните. Винаги искат още. 

Телец
 
Телецът е вероятно единствената зодия, която обича всичко и хапва всякакви храни. Да усещат вкуса на храната е любимото им нещо. Чревоугодници са и не биха отказали да пробват нещо.
 
Близнаци
 
Близнаците също са фенове на бързата храна, но тази, която е малко по-засищаща - сандвичи, бургери, джобове, пици. Те постоянно са в движение, пътуват, имат срещи, затова предпочитат такива ястия. 
 
Рак
 
Ракът обожава домашната храна. Тъй като е домошар, не е изненада, че най-добре се чувства вкъщи, около масата със семейството. Обича миризмата на домашните манджи и самият процес по готвене.
 
Лъв
 
Лъвовете умират за сладко. Това е едно от изкушенията, които си позволяват. Ядат често торта, а не само по специални поводи и рождени дни. През лятото постоянно може да ги видите със сладолед.
 
Дева
 
Огромна чиния или купа със салата е запазената марка на девата. Пресните зеленчуци ободряват девите, обичат салатата да е сочна и добре подправена. За тях е важно да се хранят здравословно и да се грижат за себе си.

За останалите зодии вижте в teenproblem.net

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase